Phoenix Urnen®
 
Unieke  
Handbeschilderde
Sierurnen
.
 
 
 

Reacties van Familie - bladzijde 02

 

 
   
 

Urn

(Speciaalopdracht)
Langs deze weg willen wij jou bedanken voor de voortreffelijke en begripvolle wijze van handelen en de wijze van uitvoeren van de opdracht.
Wij kwamen telefonisch met jou in contact en konden alles aan jou vragen; jij reageerde altijd heel snel op onze mails. Je dacht ook met ons mee en kwam met goede voorstellen voor een zo mooi mogelijk resultaat. Aan onze speciale wens om de urn uiterlijk 12 oktober af te hebben, is ook door jou voldaan.
De uitvoering van de opdracht is voortreffelijk.
De urn is bijzonder mooi geworden met de poes die jij van een toch niet zo beste foto hebt moeten uitwerken. Alle hulde voor jou.

Met vriendelijke en dankbare groet, Roza Reszka en Ed van de Wijngaart.

   
 

Urn voor Fam Winda Boonstra van Zanten

(Speciaalopdracht)
Alweer enige tijd geleden heb ik samen met mijn zoon en dochters de as van mijn overleden man in zijn urn overgebracht. De urn is erg mooi en als speciale opdracht (en speciaal model) gemaakt met een beschildering van zonnebloemen en papavers, de lievelingsbloemen van mijn man.
Erg verrast was ik te zien dat de achtergrond kleur van de urn niet koud wit maar licht crème-kleurig was, wat veel beter past bij de natuurlijke uitstraling van de beschildering.
Mijn man wilde geen gedenkplaats en met deze urn die eruitziet als een erg mooie siervaas zoals ik er meerdere in mijn woonkamer heb staan, voldoe ik aan zijn wens.
Alleen directe familieleden weten van de inhoud van deze speciale vaas.

Met vriendelijke groet, Winda Boonstra van Zanten

   
 
  (Speciaalopdracht)

Urnen fam. Berkhout

Dinsdag 22 juli 2014 hebben we in kleine familiekring de door u recent gemaakte urn voor mijn vader (de heer W.J. Berkhout) in de urnenmuur geplaatst, in een nis naast die waar de urn van mijn moeder staat (eerder door u gemaakt in 2010, met klaprozen beschilderd).
De urn van mijn vader draagt de schildering van een berkenboom, zoals die ook op zijn rouwkaart stond afgebeeld. Het is prachtig geworden en wij (alle kinderen van de heer Berkhout) zijn zeer tevreden over het resultaat.
  Onze hartelijke dank daarvoor. Tine de Boom (namens de familie)
   
 

(Speciaalopdracht)
Britte Duijn - Het is bijna 1 jaar geleden, dat wij afscheid hebben moeten nemen van onze lieve dochter en zus Britte.
Zij was pas 19 jaar oud. Het noodlot sloeg toe op 19 maart 2013, toen zij een hartstilstand kreeg tijdens het beoefenen van haar geliefde sport: atletiek.
Britte is van jongs af aan altijd zeer sportief geweest. Na enkele dagen van hoop en spanning is zij helaas op 23 maart overleden.
Gelukkig wisten wij dat Britte gecremeerd wilde worden, dat had zij enkele malen aangegeven toen zij nog leefde, niet wetende dat het einde zo snel voor haar zou komen.
Wat ga je dan met het as doen? Op internet vind je heel veel mogelijkheden. Zo kwamen we dan ook bij “Phoenix Urnen” terecht. De vorm van de urn sprak ons zeer aan. Niet zo standaard, en een mooi iets om in de huiskamer te zetten, zonder het idee te hebben dat er een urn staat.
Wij vonden het ook belangrijk om er een persoonlijk tintje aan te geven. De afbeelding op de urn spreekt voor zich. Wij hebben voor Britte een speciaal plekje in de huiskamer gemaakt. Het geeft ons een goed gevoel dat Britte op deze manier bij ons blijft. Vaak kijk je soms even naar deze plek met de urn. Wij hebben ook veel positieve reacties gehad van familie en vrienden. Iedereen vind het erg mooi. Wij hebben het contact met Michaël, over het ontwerp van de urn, als zeer positief ervaren. Wij vinden dat we het zo goed hebben gedaan, en zijn zeer tevreden over het resultaat.
Fam. Duijn.
   
 

I received the “Daffodils urn” and I am absolutely delighted with it. It is a beautiful piece of workmanship. At the present time, it is on display in my curio cabinet and I hope to be around a while before I need it, but I wanted to be able to select my final resting place and daffodils are my favorite flowers. I was very pleased with your process of providing updates and pictures of the work in progress.

Your prompt and efficient communication with me throughout the whole process was very much appreciated. I cannot thank you enough for everything and I shall certainly have no hesitation in recommending you to friends and family in the future.

Cynthia Williams Brentwood, Tennessee, USA

   
 

(Speciaalopdracht)
Langs deze weg willen wij u berichten dat de urn van onze zoon Jasper fantastisch mooi is geworden. Het heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen, dat het eigen ontwerp zo minutieus perfect tot z’n recht is gekomen.
De urn heeft een mooi plekje gekregen in ons huis en vervult ons naast verdriet, met blijde gevoelens. Zo willen wij ons onze zoon blijven herinneren.

Terzijde: We hebben het zeer gewaardeerd dat we twee keer middels foto’s tijdens het proces zijn geïnformeerd.

Met vriendelijke groet, Hans Mulder.

ontwerp: Anke Huijben Decoraties / uitvoering ontwerp: Phoenix Urnen
   
  Nogmaals hartelijk dank voor de mooie urn met uilen voor onze overleden moeder. Het is een kunstwerk geworden. U hebt er met veel zorg aan gewerkt, dat is te zien. Ook mijn broers en zussen waren onder de indruk van de vorm en de mooie kleuren. Het is net een exclusieve vaas en het blijft mooi om naar te kijken. Troostvol!

Met vriendelijke groet namens de familie Burger uit Zandvoort, Martha Burger

   
 
My father in law just brought over the filled urns. They are so perfect, we love them. Thank you so much . They are exactly what we wanted. You did a great job. You were a pleasure to work with and thank you so much for being on top of all the shipping stuff.

Vicky R., San Leandro, California, USA

   
  My father received the urn last Saturday and is thrilled to bits with it. It is absolutely perfect and far more lovely than I hoped for. My family and I are very, very happy. Everyone who has seen it remarks how lovely it is.

Once again I would also like to thank you for all your thoughtfulness in keeping us informed throughout the whole process and for all your kind and considerate attention.

Susan Cooper, Cleethorpes, Lincolnshire, UK

   
 
Geachte heer Van de Sande,

Hierbij wil ik u graag even meedelen dat ik de beschildering zeer geslaagd vind en wil u hiervoor graag bedanken.

Met vriendelijke groet, Mevr. Langenberg

   
 
(SPECIAALOPDRACHT MET KLAPROZEN)
Later dan bedoeld maar zeker niet minder gemeend een dankbetuiging van ons allemaal voor de prachtige urn. Mijn moeder en wij allen, haar kinderen en kleinkinderen, zijn heel gelukkig met het resultaat. Bijgevoegd stuur ik u een persoonlijk bericht van mijn moeder. Zij is Engelse en heeft haar dankwoord daarom in het Engels geschreven.

U helpt met uw werk mensen echt in hun rouwproces. Het is ook bijzonder om te zien hoe de kleinkinderen hun opa nu kunnen groeten als ze bij mijn moeder komen.
Nogmaals bijzondere dank, Mevrouw M.P.V.

   
  Spijkenisse, 17thJanuary 2010.

Dear Michaël van de Sande,

On Christmas Eve we received the urn you made for my husband. I would like to let you know that I am extremely happy with the way you have made the urn. It is absolutely beautiful. It stands on the sideboard in my living room, a lovely work of art. A vase with a very special purpose and I am also very happy that I am able to light a small candle in the top.

The poppies remind me of our happy holidays in France and the poppies in our garden. The paintings of Bazil our cat and the ladybird bring smiles to our faces. Our grandchildren are all animal lovers - cats, horses, rabbits and dogs – and they often asked their Grandpa which animal he preferred and he always replied: the ladybird. As the colour of the poppies is somewhat lighter, the ladybird really stands out. I am so very happy with the result and it gives me comfort that I not only feel the spirit of my husband nearby, but can also have him nearby in this way.

Also my sincere thanks for finishing the urn for my husband before Christmas. Christmas is a very special time for my family and myself and we were all very happy that we could have him home with us.

With my very best wishes, Margaret Noble Vierdag-Ritchie, Spijkenisse - Netherlands

   
 
The urn arrived yesterday and I have to say it is absolutely beautiful. It is a perfect representation of who my wife was. I cannot thank you enough for the urn. I want to say more but your craftsmanship has left me speechless.

Thank you so much for creating such a beautiful urn.

Chris Baez, Poughkeepsie, New York, USA, 2009

   
 
Ik krijg net een mail van mijn vriendin dat ze de urn gisteren heeft ontvangen en dat ze er HEEL blij mee is en hem HEEL mooi vindt. Ze vertelde erbij dat hij op je site staat, dus ik ben gelijk even gaan kijken en inderdaad; PRACHTIG! Je hebt jezelf echt overtroffen vind ik, want deze is nog mooier dan de vorige kat - vind ik tenminste. Dus alle lof en heel veel complimenten!

Ik ga binnenkort bij mijn vriendin op bezoek om samen met haar de as over te brengen (nog bedankt voor je tips) en dan kan ik hem in het echt bewonderen.

Ik wil je nog een keer bedanken (ook namens Yvon) voor wat je gedaan hebt. Wat Yvon betreft zijn er geen woorden voor wat ze er bij voelt. Ze is zeer ontroerd en tegelijk heel blij, begrijp je? Ik ben blij voor haar en ik voel me vereerd dat je mijn tekening zo mooi om hebt weten te zetten en meer dan dat, want je hebt er toch je eigen stempel op gezet en dat vind ik een verrijking.
Nogmaals dank, je bent een kanjer!

Veel groetjes, Francien van Westering (Franciens Katten) 2009

   
  Na ruim 20 jaar slopende ziektes overleed mijn vrouw, Pauline, op 40-jarige leeftijd, en als Nederlanders in Engeland wonend hadden wij niet echt duidelijkheid over de asbestemming.
Pauline hield zeer van vogels, sneeuwuilen in het bijzonder.
In nauw overleg heeft Michael een geweldige urn met de decoratie "Sneeuwuilen" gemaakt, met verschillende zeer persoonlijke details, zoals Pauline's naam en een korte tekst op de achterkant in haar handschrift.
Sinds de dood van Pauline weet ik haar nadrukkelijk bij me, hetgeen me veel kracht geeft.

De zeer persoonlijke urn is een prachtig blijvend eerbetoon aan Pauline, het onderstreept dat zij thuis is.

Frank Coolen, Durham (UK), 2008

   
  Wij zijn heel tevreden over de urn. Hij staat mooi bij haar gedenk spulletjes en foto.
Een unieke urn, voor een uniek mens. Door deze prachtig beschilderde urn, heeft mijn schoonmoeder weer een plekje in ons midden. Precies zoals wij het hadden bedacht.
Bedankt voor je vakwerk

Marron Meijer, Nijmegen.

   
 
 

 


 

© Copyright Phoenix Urnen ®   |   privacyverklaring   |   disclaimer   |   webdesign: Br@m