Phoenix Urnen®
 
Unieke

 

 

  

Handbeschilderde
Sierurnen
.
 
 

Reacties van Familie - bladzijde 01

   

(Speciaalopdracht)

"Na de crematie van mijn man, heb ik contact opgenomen met Phoenix Urnen.
Ik heb mijn wensen opgegeven en naar aanleiding daarvan heeft Michaël van de Sande een ontwerp gemaakt. Ik heb volledige inspraak gehad bij het ontwerpen en dat heeft me veel voldoening gegeven! Michaël heeft me, van het proces van tekening tot en met glazuren, volledig op de hoogte gehouden.

Het is een unieke urn geworden, waar ik heel blij mee ben. Een aanrader om je geliefde een plekje te geven en er elke dag met weemoed naar te mogen kijken.

Reinhilde Nieberg"

   

(Speciaalopdracht)

"Ik ben heel blij met de mooie keramische urn voor mijn overleden vrouw.
Het is een piramide vormig, geglazuurde urn. De urn is beschilderd met de afbeeldingen die op de overlijdenskaart staan, nl een lieve eekhoorn en een roodborstje op een boomtak met dennenappels.
Het is een prachtig, troost gevend sieraad in mijn woonkamer.

Geert van der Linden en kinderen"

   

(Speciaalopdracht)

Beste Michael,

Je hebt er voor ons een zeer bijzondere urn van gemaakt. Een prachtig handbeschilderde tekening van een eekhoorntje op de urn zoals ook op de rouwkaart stond. Een eekhoorntje was voor mijn vrouw, moeder en oma erg belangrijk geworden in de laatste maanden van haar leven. Je hebt er een uniek aandenken van gemaakt. Nogmaals onze dank hiervoor ook voor je persoonlijke benadering.

Met hartelijke groeten,
Familie van Rouwendaal

   

Urn

(Speciaalopdracht)

 "Wij (mijn moeder mijn vrouw en ik) zijn je dankbaar voor de urnen die je voor ons hebt gemaakt. We hebben het gevoel dat “hij” weer thuis is. De nieuwe modellen lijken mooi en met jouw schilderingen erop past het volledig bij hem! Jouw schildering is precies zo geworden zoals we verteld hadden, sterker nog, mooier dan we hadden gehoopt.

Nogmaals dank, Hennie, Erik & Moniek."

   

Urnen fam. Lanfermeijer

(Speciaalopdracht)

“Hierbij willen wij U hartelijk danken voor de prachtig gepersonaliseerde urnen voor onze Ouders,
Mieke Duiveman-Lanfermeijer 27-07-2016 en Hans Lanfermeijer 13-09-2016.
Onze ouders hebben een mooi voorlopig rustplaatsje gekregen, in deze prachtige urnen.
Daarom willen we U ook bedanken, met een foto voor in Uw Gastenboek.

Hartelijk bedankt namens ons allemaal, Fam. Lanfermeijer/Grotenhuis/Bloemer/Roose”

   

(Speciaalopdracht naar rouwkaart)

Goedemiddag

Hierbij wil ik je namens de Familie Wubben heel hartelijk bedanken voor de urn met de vogel. Ze waren er heel blij mee en vonden hem erg mooi. Het was precies de vogel die meneer altijd heeft gehad.

Met hartelijke groet, 

Anneke de Jong,
Uitvaartwinkel Leidschendam

   

Urnschaal

Speciaalopdracht

Dag Michael,

Na het plotselinge overlijden van mijn man heb ik op verschillende sites gekeken om een asvoorwerp te vinden. Ik werd heel verdrietig van al die standaard voorwerpen….. Toen ik op jouw site klikte zag ik dat er veel meer mogelijk was en hoe mooi een asvoorwerp kan zijn en ook dat ik iets speciaal voor mijn overleden man zou kunnen laten maken bij jou.  Zo fijn om hierover met jou van gedachte te wisselen en jij hebt me goede tips  gegeven.

Ik wilde zelf iets wat niet te groot was, en wat speciaal een herinnering aan mijn overleden man zou zijn en iets karakteristieks van zijn passies uit zou beelden. Zo heb ik gekozen voor het oneindigheidsteken en een speelkaart van harten heer op de schaal. Het feit dat er ook een waxinelichtje in gemaakt kon worden zorgt ervoor dat de Urnschaal nog een extra dimensie heeft; het geeft licht. Dank voor de mooie Urnschaal die je ontworpen en gemaakt hebt. Heel bijzonder om een uniek aandenken te hebben aan mijn man en dit geeft mij troost.

Michael, dank je wel hiervoor, Lieve groet, Marina Witvliet  

   

Speciaalopdracht

“Het zoeken naar een urn is gelukkig geen alledaagse bezigheid. Helaas komt er een moment in je leven dat je je daar toch mee bezig moet houden. Mijn moeder overleed vorig jaar. Voor haar wilde ik alleen het allermooiste! Daarmee begon mijn zoektocht naar een urn die helemaal bij mijn moeder paste. Een urn die zij zelf prachtig zou vinden.

Al snel bleek dat dit een lastige opdracht was. Het aanbod van kant-en-klare urnen is groot, maar mooi vonden wij de meeste niet. Toen besloten wij, dat wij een urn op maat wilden laten maken. Een nóg grotere uitdaging omdat er maar net een bedrijf moet zijn dat zó iets specifieks maakt, in de vorm, kleuren en materialen die jij wil. Na een lange en soms frustrerende zoektocht, kwam ik uiteindelijk uit bij Phoenix Urnen.

Vanaf het eerste moment al, had ik het gevoel dat het daar goed ging komen. Michaël van Phoenix Urnen begreep meteen waar wij als familie naar op zoek waren. De mogelijkheden waren ruim en al vrij snel kwamen we tot een definitief ontwerp. Vanaf dat moment is Michaël aan de slag gegaan. Met uiterste precisie, zorg en oog voor een verbluffend eindresultaat, heeft hij de urn gemaakt zoals wij die in gedachten hadden. Naast het vakmanschap van Michaël was het tevens zeer prettig om de zaken met hem af te stemmen; snelle reacties en niets was een probleem. Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Namens onze familie en vooral namens mijn moeder: heel hartelijk dank voor het vervaardigen van de prachtige urn!

Fam. Robbemondt”

   
Urn Speciaalopdracht

Geachte heer Van de Sande,

Graag willen wij u bedanken voor het meedenken over het ontwerp voor de urn van mijn zus Louisette en de uitvoering daarvan. Wij vinden de merel heel goed gelukt en de achtergrond en belettering ook.
De urn heeft een mooie plaats gekregen in haar gedenkkast.

Met een vriendelijke groet,
Maritza Vroomans, mede namens mijn zwager, Ernst Koot
 

   
Urn Goedemiddag Michaël,

hartelijk dank voor de mooie urn die je hebt gemaakt. Ik had wel een voorstelling hoe de urn zou worden maar hij is nog mooier. Het advies van jou om de blauwe kleur over te laten lopen naar wit daar ben ik heel blij mee dat je dit hebt geadviseerd.

Nogmaals hartelijk dank voor alles.

Groet van Jeannette Doejaaren
(speciale opdracht boeddha urn)
 

   
Urn (Speciaalopdracht)
Het wachten op de thuiskomst van mijn Klaas was het helemaal waard. Hij is nu voor altijd verbonden met zijn motor, zijn allerliefste bezigheid....motor rijden.
Ik heb nu echt het gevoel dat hij weer thuis is, op zijn geliefde motor. Het ontwerp en de urn vind ik prachtig en ontroert mij diep.
Voor mij hoefde het niet, de as van mijn allerliefste echtgenoot en maatje thuis te hebben, maar onze dochters wilden het wel en daarom wilde ik ook een urn die er niet uitziet als een urn.
Wetende dat het een urn is, vind ik het juist helemaal niet lijken op een urn, meer een mooi beeld of een mooie vaas. Ik ben blij dat ik jou heb gevraagd om er een speciale urn van te maken, daardoor ben ik blij dat ik er toch voor heb gekozen, Klaas thuis te laten komen en voor altijd bij ons te hebben.
Ik weet zeker dat Klaas dit ook prachtig zou vinden. Natuurlijk is het jammer dat hij nooit meer motor kan rijden. Maar ik heb het gevoel dat ik hem dat weer een stukje terug heb kunnen geven.
Ik heb van Kees (= medewerker crematorium) ook begrepen dat hij het een meesterwerk vond en dat is het ook.
Dank je wel!, Groetjes Gitte Heddema.
   
Urn Leanne (Speciaalopdracht)
When Leanne, my Daughter, died (aged 16), I was determined that I would not be put her in the ground, I wanted her to be with me at home where she died.
I looked at hundreds of urns on-line and at funeral parlours and none of them were quite right. I also didn't want something off the shelf that everyone else could buy.
Then I saw the hand painted urns on Phoenix Urns, I couldn't believe how beautiful they were. I  contacted Michael and he sketched a picture and I fell in love with it straight away.
Now my Daughter is with me at home in her urn, I'm sure she would approve. She was a big fan of Harry Potter and loved Hedwig, Harry's owl. She also died on St. David's day which meant the flowers had to be daffodils and the butterflies were her transition into a beautiful new life.
I can't recommend Phoenix Urns high enough, the service and step by step emails to construct the design, were very comforting at this very sad time in my life.

Thank you so much Michael, Regards, Karen Robbins, Coventry, UK 

   
Urn (Speciaalopdracht)
Hallo,

Ik wil u bedanken voor de urn.
Wat is hij geweldig mooi.
En zo snel klaar.
We zijn er onwijs blij mee en onwijs trots, dat ons mannetje als grote fan van Ajax in style z'n laatste rustplaats mag rusten.

Mvg Petra Schreurs, Gouda. 

 
Meer Reacties

 

 


 

© Copyright Phoenix Urnen ®   |   privacyverklaring   |   disclaimer   |   webdesign: Br@m